Close

menu

Voorgerechten

voorgerechten

Broodvariatie3,95

met kruidenboter & lekkernij

Gefrituurde champignions8,75

in bierbeslag

Gamba’s10,25

met knoflook, pepers en citroen

Carpaccio met balsamico10,25

Carpaccio met truffelmayonaise10,75

Klassieke steak tartare10,50

met toast

Zalm Tartare10,75

van rauw en gerookte zalm, rode ui, mierikswortel, grove mosterd, en een wakame avocadocrème

Recht uit het hart9,75

Gebakken zalm met couscous en abrikozen compote

soepen

Thaise currysoep6,75

met koriander en cassave chips

Tomatensoep5,75

met pesto en crème fraiche

Mosterdsoep6,50

met huisgerookte makreelrillette

salades

Geitenkaas salade9,50

In een notenjasje met honing kruidendressing ( De geitenkaas salade is ook als hoofdgerecht te verkrijgen ) a 15,75

Insalata Caprese7,75

Mozerella met tomaat en basilicum

Hoofdgerechten

vlees

Biefstuk “Recht”20,75

uit de pan, klassiek bereid in de boter

Biefstuk “Recht”20,75

van de grill

Ribeye van de grill22,50

Coq au vin klassiek17,75

Varkenshaasmedaillons19.75

met een champignonroomsaus

vis

Zalm uit de pan19,75

afgeblust met witte wijn en citroensap

Gamba’s21,75

met knoflook, pepers en citroen

Suggestie van de chef20,75

vegetarisch

Papillotte van geitenkaas17,25

met groenten en pijnboompitjes

Groentencurry17,25

met koriander en linzen

Gevulde courgette17,25

in een saus van tomaat en basilicum met feta kaas en cous cous uit de oven

Kindermenu

Broodje hamburger7.50

Kipnuggets met friet7.50

Pasta7.50

met tomatensaus en gehaktballetjes

Nagerechten

Creme brulee7,50

Dessert Recht7.75

winter fruit geblancheerd in rode wijn met vanille ijs en bastognekoek

Warm chocolade taartje8.75

met gemarineerde ananas

Merenque met ijs en fruit6.75

Sabayon7,50

van Galliano likeur met gefrituurde ananas